1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

hd2 1 sim with Hisilicon K3 533MHz

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von nedcom, 2. Dezember 2010.

  1. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    hi dear friend ...

    i have t-mobile dual sim hd2, And i like it so much, I'm thinking of buying to my doughter hd2 single sim but its powerd by Hisilicon K3 533MHz, what do you think of this cpu speed-wise comparing it with the hd2 t-mobile dual sim Which is powered by MT6516.

    thank you all
    nedcom
     
  2. Cyberdog
    Offline

    Cyberdog Moderator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    22. Oktober 2008
    Beiträge:
    1,031
    Danke:
    41
    Handy:
    zuviele
    I don't think that you will see any difference at the performance. The K3 CPU is fast enough. Normaly you get the low-speed problems because of the bad programming and it's not caused by the CPU. So at least from my point of view, I don't see any problems buying a mobile phone with a K3 CPU.

    regards
    Cyberdog
     
  3. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    thank you Cybergdog11 for the info, i think nobody knows what the exact cpu inside the hd2 dual sim, some say that dual cpu MT6516. x 2 , other say i cpu 460mhz + 268mhz, but logically (cause i own one) its seems not more than the sum of 533mhz.
    thanks a lot

    nedcom
     
  4. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    It is said that T-mobile HD2 has dual 460MHz (so 2 x 460MHz) for bluetooth, WiFi, display and apps + 280 MHz for GSM network.
    The question is how to check it. In my opinion t-modile HD2 is damn slow (I owe one).
     
  5. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    Lowman.....
    yes you are right, it is slow, but we own a CLONE, so if we compare it with original its very slow, but if you compare it with the Chinese clones...i think its pretty good.
     
  6. we3dm4n
    Offline

    we3dm4n Helfer in der Not

    Registriert seit:
    27. Oktober 2008
    Beiträge:
    2,097
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD2
    Sciphone i68+
    iTouch HD2
    Ciphone C6a
    Fly-Ing F006
    Pinphone 3GS
    Sciphone Dream G2+
    Xintai T200+ (verkauft)
    CECT V180
    Anycool D66+ (verkauft)
    I don't even had a chance to look for the right cpu speed of my HD2 single SIM clone (it's the one with K3 cpu). One program showed me a clock speed around 460MHz...problem is that I don't know a program that shows the real speed of the cpu.
     
  7. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    Clone or no clone - if there would be any other >4 inch phone with Dual Sim and Windows mobile I would buy it.
    T-Mobile HD2 even have different dimentions than original HD2. All I am saying that if there is dual core 460MHz just for apps, I would expect it to work much faster.
    I owned T3333 dual sim Chineese clone - it was hell faster, but I wanted bigger screen.
    Earlier I had Omnia (628MHz) origianl single sim - that was faster then HD2 close but slowe than T3333 clone.

    If I have time I will try to cook custom ROM - maybe that would speed things up. So far I have no idea how to do that.
    Anyone have any experience with that?
    I have seen much speed difference in different ROMs on my Omnia.


    best regads
    LowMan
     
  8. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    some news about hd7 from HTC 1.5 ghz cpu...wow, i'm waiting for dual sim hd7 hope that they will use at least a true 1ghz cpu for the clone one. if any news about the hd7 clone dual sim please inform the forum at once
     
  9. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
  10. Enberg
    Offline

    Enberg New Member

    Registriert seit:
    14. September 2010
    Beiträge:
    2
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2 clone (K3 4.3" resistive touch)
    HTC G1
    Hi!
    I have a single sim HD2 (also called Hot HD3 on chinese forums) and find the speed quite good. Web browsing with Opera works well, as do music and video playing. Anything you want me to try?
     
  11. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    How about SPB Mobile Shell + Mobile Sense. Try to open Outlook ...
     
  12. we3dm4n
    Offline

    we3dm4n Helfer in der Not

    Registriert seit:
    27. Oktober 2008
    Beiträge:
    2,097
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD2
    Sciphone i68+
    iTouch HD2
    Ciphone C6a
    Fly-Ing F006
    Pinphone 3GS
    Sciphone Dream G2+
    Xintai T200+ (verkauft)
    CECT V180
    Anycool D66+ (verkauft)
    I dont understand, what you a willing to say...

    SPB Mobile Shell+Sense works OK, not fluent but okay.
     
  13. Enberg
    Offline

    Enberg New Member

    Registriert seit:
    14. September 2010
    Beiträge:
    2
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2 clone (K3 4.3" resistive touch)
    HTC G1
    I agree, SPB Mobile Shell+Sense is ok but with some stuttering. SPB Mobile Shell or Sense alone works fine.
    Outlook starts without much delay
     
  14. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    Yes, it is far from fluent.
    I know that in general Windows Mobile phones are far from being fast, but I see HD2 as slow one compared with other Windows Mobile phones I owned.

    LowMan
     
  15. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    DEAR LOWMAN...

    you helped me with my t-mobile flash rom...thank you...

    help me now to flash this chinese hd SINGLE sim, it in chinese now, i need an English rom, if you have, i will give you some info.

    htc hd2 LEO T8585 SINGLE SIM
    rom k102_chs_s00_v1.0.2
    rom 8/18/2010
    1.07.0.10061
    dv3.0

    nexperia sy.sol 5209
    pocket pc
    imei 355037010057076

    cpu qualcomm 8250b, 1024mhz, 488mb, 512mb,120.59mb, 65536, mac 36100941da2

    thank you
     
  16. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    hello guys....

    can we run android on hd2 single sim k3 hisilikon?

    thank you