1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Help please

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von secesil, 27. Juni 2011.

  1. secesil
    Offline

    secesil New Member

    Registriert seit:
    6. Mai 2011
    Beiträge:
    6
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD 2 T8585 dual sim 1Ghz 4.3' 8G memory
    I have this model of cellphone : HTC HD II "made in Taiwan" with the furter specifications :
    4.3 inch wide WVGA high-definition electronic screen ,65536 colors, 800*480PX, Touch mode
    - 1024MB memory (RAM=576MB), T-Flash card can expand to 16GB
    -QUALCOMM 8250B , 1024MHZ Speed CPU
    -Resolution is 800*480PX
    -Windows6.5 mobile operaing system
    -Built in WIFI wireless (802.11b/g)
    -Built in GPS navigation
    -Unlocked smart mobile phone, Support quad-bands Frequency(850/900/1800/1900MHZ),can work in all of the world
    OS : Windows mobile 6.5 operating System
    WIFI: Built in
    GPS: Support GPS Navigation ,support Voice Navigation (Igo map)
    Music: Built-in Media Player,support music of many format (MP3/MP4/WAV/WMA.....) and to play at backgroud,lyric sync.,online music player(third-party software)
    Video: Support video of many formats(MP4/AVI/WMV/ASF...),support RMVB unlocked,support 30 frame/s
    FM: FM,can play outside with earphone
    Camera pixel :8.0MP; Support auto-focus, support unlimited audio recording


    I want to install same update for camera from original softwere and after reboot the phone frozen.
    Now I want to reflash in somebody know how to do this.
    Any informations are welcome
    THANK YOU in advance and GOD BLESS YOU ANYWAY ! ! !
     
  2. duffy-31
    Offline

    duffy-31 Well-Known Member

    Registriert seit:
    3. Februar 2010
    Beiträge:
    2,184
    Danke:
    463
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Oneplus One 64GB Sandstone Black
    The Vendors are "creative" with the Spec's.
    Please give a Link to where you bought the Phone, and the real spec's from the Phone itself.
    Maybe a Factory Reset could solve your Problem.
     
  3. secesil
    Offline

    secesil New Member

    Registriert seit:
    6. Mai 2011
    Beiträge:
    6
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD 2 T8585 dual sim 1Ghz 4.3' 8G memory
    thanks Duffy-31, in windows that are the specifications but I copy/paste from site. Is like this : http://www.etowalk.com/T-mobile-Multi-touch-HD2-Dual-Sim-8GB_247308_USD.html but have a Qualcomm 8250B processor and on top on display write T-Mobile and on bottom write HD II.
    On the back under battery write " made in Taiwan" not made in China like other.
    So that is. I new here and I dont know if I found here Android Froyo fot him in english.
    If you know please send me a link.
    THANK YOU VARY MUCH DUFFY-31 ! ! !
     
  4. duffy-31
    Offline

    duffy-31 Well-Known Member

    Registriert seit:
    3. Februar 2010
    Beiträge:
    2,184
    Danke:
    463
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Oneplus One 64GB Sandstone Black
    That's a Lie, except you have a real HD2 from HTC.
    Where you bought the Phone ?
    Are you able to boot into Recovery ? Voume + held while booting up.
    Anyway, you are Looking for a Android ROM for this Phone ?
    I'm unsure, maybe only the outer Shell differs to the other Clones, but a wrong ROM possibly bricks your Phone entirely.
     
  5. johndebur
    Offline

    johndebur 迟到总比不到好。

    Registriert seit:
    31. Oktober 2008
    Beiträge:
    3,023
    Danke:
    8,485
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Xiaomi Redmi Note 2 Prime
    Coolpad 9976A
    well i dont have that phone, so Im probably no big help :)

    First of all there are 2 versions of this phone.

    here is a instruction how to distinguish those phones. well since its an android phone , its the one with the MTK CPU , i guess.

    from mobileuncle, ( requires to register there to see all images ) with google translate its allright.

    http://products.mobileuncle.com/thread-54320-1-1.html

    kaicfaado.jpg kaichaado.jpg

    Well here is an instruction to install the ROM, i think ? hope its the right phone, did you get a ROM from etowalk?

    http://products.mobileuncle.com/thread-33677-1-1.html
     
  6. secesil
    Offline

    secesil New Member

    Registriert seit:
    6. Mai 2011
    Beiträge:
    6
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD 2 T8585 dual sim 1Ghz 4.3' 8G memory
    Hello guy, first of all I dont lie because that is my phone (for duffi-31) is dual sim so is clone not real. I find software but is in chinese. :( I find the tutorial and I make the procedure and work but in chinese. So if you have sam link were to download english version for Android. I hawe software for WinMo 6.5 but I cant install.Mabye is not good tutorial who I have.
    Thank you johndebur I will try to find something for use on that site.

    Thank you all.
     
  7. duffy-31
    Offline

    duffy-31 Well-Known Member

    Registriert seit:
    3. Februar 2010
    Beiträge:
    2,184
    Danke:
    463
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Oneplus One 64GB Sandstone Black
    I meant the Vendor is lying, not you !
    It's never ever a Qualcomm CPU in the Phone.
    Should be a MT6516, if this is your Phone.
    We have to make sure which type of the HD2 Clones you got, a wrong Romm isn't helpfull.
     
  8. secesil
    Offline

    secesil New Member

    Registriert seit:
    6. Mai 2011
    Beiträge:
    6
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD 2 T8585 dual sim 1Ghz 4.3' 8G memory
    ok I understand that , but I see with my eye on display wend the device work, in "device hardwere" was write clear Qualcomm 8250B, I am absooluty sure !
    I see the devicee on link who send it to me and ia almost exactly, look exactly, but have same tehnical diferences, one is just 1 CPU at 1024mhz and not have slot card . Have inside build memory 8Giga and inside have a slot card (must unscerw the body of device to see the slot card) i try to make a clip with device tonight and I put on share samewere. Thanks allot.
     
  9. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Thats normal! Just one of my first iPhone Clones has internal better hardware descripted as the original! Its no problem for ROM Builders! :)
     
  10. secesil
    Offline

    secesil New Member

    Registriert seit:
    6. Mai 2011
    Beiträge:
    6
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD 2 T8585 dual sim 1Ghz 4.3' 8G memory
    Hello Petteri, so do you thimk I found here Android ( english version) for my cell phone ? I download from E TO WALK but is in chinese. Please help me with one in english.
    I have all software, IMEI writer, SP Tool for flash, I realy install one and wend starts...........was in chinese :(
     
  11. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
  12. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,632
    Danke:
    1,181
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Shure it is chinese only?
    Normally android is multilanguage?
    You can flash the etowalk rom and change language to english.
     
  13. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    But the Bruno ROM seems faster, surely Rumpelstilzchen is right! Normally you can cahnge ore use "More Local 2" App! :)
     
  14. secesil
    Offline

    secesil New Member

    Registriert seit:
    6. Mai 2011
    Beiträge:
    6
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC HD 2 T8585 dual sim 1Ghz 4.3' 8G memory
    Rumpelstilzchen if you have time can you tell me step by step how to change language to chinese in english, that if I succeed to reinsta the softvare in chinese, because I will try to reflash with Brunos rom and now at the 40-50 % receive a ERROR messege like: S FTHND File Not Loaded Yet ???
    OK so if you have time and pleasure to help me I wait tutorial from you how to change languige.
    Thanks you allot.
    Silviu