1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen
  2. Made4you.lu - Dein persönliches Geschenk!
    Information ausblenden

Hipad A819 / Herotab C8 / Dropad A8 / Haipad M7 / Apad M7009

Dieses Thema im Forum "Allgemeine Informationen/Fragen" wurde erstellt von ColonelZap, 26. März 2011.

  1. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    guys

    my hipad , is not charging

    it keeps stuck at 1%

    any idea??

    thanxxxxxxxxxxxxx
     
  2. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
  3. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    hi loonix

    i installed ur ROM

    well, it`s nice and smooth , but

    1_wifi is weak , and got glitch
    2_auto rotation is not working 100%
    3_ i did not like the small DPI
    4_ i did not like go launcher

    thanx i restored COLONEL`s ROM again
     
  4. Loonix
    Offline

    Loonix Spokenkieker

    Registriert seit:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    1,923
    Danke:
    47
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Jiayu S3 Advanced
    Habs geschafft!
    Nicht leicht, nicht intuitiv, nicht für noobs und nicht für leute die ihr gerät sofort einsatz bereit haben müssen ;)

    Problem: 'Diese anwendung ist im land ihres gerätes nicht verfügbar'.. (oder so ähnlich)
    Ansatz: Android Market enabler kann temporär den provider verändern und gibt dabei den operator code an.... das ändern hat aber nicht den erwünschten effekt.
    Eine suche nach dem falschen operator in den entpackten firmware files führte mich zur 'init.rc' in der ich in zeile 256+ dies fand:
    Code:
        setprop gsm.sim.operator.numeric 310004
        setprop gsm.sim.operator.alpha Verizon
        setprop gsm.sim.operator.iso-country us
        setprop gsm.operator.numeric 31000
        setprop gsm.operator.alpha "Verizon Wireless"
    dies änderte ich per ADB auf meinem gerät in:
    Code:
        setprop gsm.sim.operator.numeric 26207
        setprop gsm.sim.operator.alpha o2-de
        setprop gsm.sim.operator.iso-country de
        setprop gsm.operator.numeric 26207
        setprop gsm.operator.alpha "o2-de"
    ein reboot brachte nicht den erfolg, stoppen des marktes und löschen des chaches war ebenfalls nicht genug.
    ein zurücksetzen auf den werkszustand (einstellungen -> datenschutz -> 'Auf Werkszustand zurück' crashte zwar das Pad,
    danach waren aber auf dem Market deutsch lokale apps verfügbar.

    Ich empfehle diese Manipulation VOR dem Flashen einer neuen Firmware im Archiv 'utv210_root.tgz' durchzuführen.
    Zum 'wie?' schaue im FIRMWARE THREAD die beschreibund zum rooting im ersten Post.

    @gostrecon
    you can easily change the resolution in the setings of the GO-Launcher to 4x4 if you like,
    also in the latest version of the Phoenixmod you can choose between 3 different launchers before you flash (there is a ini file).
    Rotation in Go-Launcher is bugged until you go to the Go-launcher settings and deactivate and activate auto rotation once.
    WiFi should be the same as on all other firmwares.
     
  5. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    loonix bro

    my hipad , i charged it all the night

    then in the morning the hipad works only for less than 15 minutes than die

    any idea>>>>>>>>>>>>>>>>>
     
  6. Tom2406
    Offline

    Tom2406 New Member

    Registriert seit:
    20. Juni 2011
    Beiträge:
    25
    Danke:
    0
    Handy:
    Hipad A819

    Loonix Du bist mein Held!!! :)

    Werde mich gleich direkt ans ändern und flashen machen. Habe zwar erst gestern wieder geflasht, aber was soll´s.... wird ja sonst langweilig! :)

    Kurze Frage noch.... habt Ihr unter Akkuverbrauch auch den Punkt "Telefon inaktiv" mit einer relativ hohen Prozentzahl? Ist mir vorher noch nie aufgefallen.
     
  7. Dahmer
    Offline

    Dahmer Persona non grata

    Registriert seit:
    4. November 2009
    Beiträge:
    3,506
    Danke:
    778
    Handy:
    Siemens C45
    so,erste erfolgsmeldung - 3g verbindung funzt jetzt,ich habe mir einen Huawei E1750 gekauft und schon ging es
     
  8. Joey1362
    Offline

    Joey1362 New Member

    Registriert seit:
    17. April 2011
    Beiträge:
    7
    Danke:
    1
    Handy:
    Samsung M 7009
    Hallo Leute, habe ein Problem mit dem Apad M7009,

    folgendes wenn ich den Stromadapter rein stecke wird nicht geladen sondern der Strom wir abgesaugt, wenn ich den Stecker wieder raus mache dann geht die Akku Anzeige wieder hoch. Habe das gerät aufgemacht um die Lipo zutesten die sind voll ok habe einen Lipo-lader vom Modellbau der mit Lade zyklen arbeitet genommen. Ich denke die Lade elektronik hat eine Macke .

    Also Akku raus seperat laden Akku wieder anlöten dann 100 % voll 4 stunden benutzen dann bei 30 % wieder ans ladegerät dann nur noch 20 % und wird immer weniger bis auf 2 %, es läuft weiter das Ladesymbol zeigt lade 17 % dann 20% und wieder runter auf 15 % das geht dann immer so weiter, habe auch schon über Nacht geladen morgens immer noch 20 % dann wieder Stecker raus und siehe da 40 % . Ich glaube diese Elektronik ist völlig durcheinander.

    Na auf dauer immer den Akku raus und dann wieder anlöten ist völlig daneben.

    Hat da jemand auch das Problem oder eine Idee was man machen kann. Der Original Adapter ist auch ok alles getestet.

    LG Joey
     
  9. Loonix
    Offline

    Loonix Spokenkieker

    Registriert seit:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    1,923
    Danke:
    47
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Jiayu S3 Advanced
    Hmm, hört sich nicht nett an =(
    wie du die lade elektronik reparieren kannst weiß ich leider auch nicht.
    Vielleicht kannst du sie ja völlig überbrücken,
    'einfach' zwei Kabel durch die Ladebuchse nach draußen führen mit denen du den Akku an dein Lipo-ladegerät anschließen kannst?
     
  10. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6

    hi

    i got the same problem

    this device charging system & battery are in a real bad condition

    and it`s just like winning a clean b1tch among a dirty pub
     
  11. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    latest news about my shit hipad

    IT`S NOT WORKING ANYMORE NOW

    **** U FASTCARDTECK

    latest news about my shit hipad

    IT`S NOT WORKING ANYMORE NOW

    **** U FASTCARDTECK
     
  12. Loonix
    Offline

    Loonix Spokenkieker

    Registriert seit:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    1,923
    Danke:
    47
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Jiayu S3 Advanced
    sorry to hear that.
    did the charger give out?
    try to contact them, maybe you can get it replaced.
     
  13. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    hi

    i shipped it back

    those liars

    they said in their email : YES WE KNOW THAT ALL PADS ARE HAVING BAD BATTERIES

    KISS MY ASS
     
  14. Rumpelstilzchen
    Online

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,597
    Danke:
    1,132
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Keep cool please.
    We are not responsible for your problems :(
     
  15. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    dude

    kiss my ass is to Fastcardtech

    ok , i will tell u my history with them

    in december 2010, i order a phone Ciphone Q4 pro

    i paid for the phone 270$ , plus 20$ for shipping fees
    i received another model named Ciphone Q4 , which has no radio

    http://www.fastcardtech.com/goods-5...32M+auto+focous+camera+520Mhz+cpu+Dual-2.html

    then i said, it`s ok, i dont care, ( after that , FCT, made an announcement that , they made a mistake, they dont have Q4pro)

    anyway ,i turn on the phone, the screen is blur,
    i checked the phone again and again

    any way , you can not see anything from the screen as the screen is so blur,

    i shipped the phone back to FCT,

    anyway , that was the chinese new year celebration in china,

    so fastcardtech instead of simply giving me a new phone instead of it , they send the phone
    to china main land, to be fixed at ciphone factory.

    so , my phone went to china mainland, to take 4 months to be fixed ......

    so i got my phone on begging of april 2011

    at that time , the price was 179 $

    so , i just used the phone for 1 week , to find that the LEFT side of the screen is not sensitive as the right side

    i contacted FCT, they said , it`s seems that there is a problem with your screen

    so i shipped back again to china,

    it came back after 1 month,

    screen was ok , then i found that the sound is not working

    i decided not to send it this time to great china

    then i took the phone to a local shop in my city to repair phones

    he opened the device , telling me : this is the most stupid device i ever seen in my life.

    the battery supply , is designed in such an idiot way , that there is nothing called battery saving ..

    anyway , he fixed the speaker , which was not connected

    forgot to say , i paid for a 16gb memory , instead i got 8gb

    which is full of bad sector, i.e. the 8gb they provide me , was decreasing gradually ,

    just like a monster eating the wall .

    anyway , i am still using it , until last week ,

    my great ciphone is not taking any charge anymore .............

    and it`s just a piece of shit .............................................



    ok , so my story with HIPAD ,

    after i saw & read about the HIPAD A819, and i was so glad , that this is the masterpiece of 2011 pads

    so i order it on end of july , i got it at the beginning of august 2011,

    so it was working fine for 6 days only .

    then i noticed that battery is charging very slow, and even if i charge it the whole night

    it works for only less than 1-1:30 hour

    anyway , until before 3 days , it`s dead now

    i charge it ,and there is no signal

    any way i discovered that there are tens of people like me

    http://www.slatedroid.com/topic/18594-battery-not-charging-at-all/page__hl__charging

    so i shipped it back , yesterday ,

    and i will never ever in my life buy any thing made in china

    as they are a bunch of theft

    so do u understand why i am angry ????????????????
     
  16. Rumpelstilzchen
    Online

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,597
    Danke:
    1,132
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    You got problems with FCT. You was not pleased with the repair. And you found out the bad quality of the chinese products.
    So why you ordered another one from the same shop?

    Yes, all was gone stupid.
    And i would also THINK "F***", but i wont write it in a forum ;)
     
  17. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    yeah , becoz i was fool

    and i was deceived by the promotion on youtube people made about the HIPAD

    but this the last time ever i buy any thing from those rice eaters
     
  18. ColonelZap
    Offline

    ColonelZap Administrator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    9. April 2008
    Beiträge:
    24,841
    Danke:
    8,169
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Xiaomi Mi4
    Well, I do have the pad as well, and it really DOES work like I showed in my videos. The performance is great, the battery life is FANTASTIC, I simply can't complain about that device. Yours must have been from a different production batch, that's the only explanation I can think of why yours is so faulty :(

    That's the problem with these "Shanzhai" products, they don't fulfill any standards, one day they might use good batteries in their production, the next day they might use totally different components. Of course the online stores don't have a clue about this, they can only advertise what they are being told by the manufacturers :(
     
  19. troll05
    Offline

    troll05 Member

    Registriert seit:
    20. Juni 2011
    Beiträge:
    71
    Danke:
    0
    Handy:
    noch keins
    I just read on Slatedroid.com, that these chinaguys start copying their own products, so there actually is a clone of this Herotab/Haipad/Dropad available. Maybe you got one of these???
    My Herotab C8 works great as well, bought it used on Ebay and now for two month more or less flawless, except I resoldered the WiFi antenna to get better reception.
     
  20. ghostrecon
    Offline

    ghostrecon New Member

    Registriert seit:
    9. Februar 2010
    Beiträge:
    45
    Danke:
    0
    Handy:
    ciphone c6
    what shall i do guys

    it seems to be that i have no luck at all

    i dont blame any one , except fastcardtech , are very irresponsible , so so so so rude, that when i send them an email ,

    we get just notes, and there is no name for the email writer,

    just like we are dealing with thefts

    and this is their first email :

    Dear customer:
    Well as time passes by the life of the battery will diminish and so in your case you'd have to replace the battery. Attempt power drainage by removing the battery and holding down the power button for 60 seconds and reinserting the battery see if that does anything. To preserve the battery life for the future don't plug in the laptop frequently and once the battery reaches 99% remove the charger immediately to prevent the battery from overcharging. Once in a while clean the dust and lint from the battery, if your are not going to use the computer for a certain period of time remove the battery from the laptop. Do not constantly charge the laptop a normal charge cycle would be to charge it then use it via battery, then charge etc intervals.


    [​IMG]

    then i realized that the english written here is very strong , which is not typical of chinese , as we all know chinese english is the worst

    so i google online, and i found that they have copy/paste from here

    [​IMG]



    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110129085113AAou106




    then i replied to them , but i have used the tab for 6 days only , i know battery drainage , take more than 1 year plus

    and they replied as this




    [​IMG]


    Tab batteries are not of good quality

    sigh..............................................................................

    so my advice for your guys,

    plz go & buy a real genuine , SAMSUNG Tab 7`inch is a little bit more expensive than this device

    and at least this is genuine and under warranty .

    in my place SAMSUNG galaxy tab equals 265$ , while i bought the gread HIPAD for 210$ and now i have to send it back to great china for 35$

    so same price

    what do u think guys ?????????????