1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

how to flash my clone hd2 t-mobile

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von nedcom, 16. November 2010.

  1. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    dear friend ...
    i have a clone hd2 t-mobile 16gb built in, the rom is the standard rom, i would like to flash it with a new rom with touchflo 3d how can i flash it, and what is the best rom for this mobile regarding the speed .
    thank you all
     
  2. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Oh, ok...have Fun! I'm not really sure that TF 3D will start! :) TF 2D could start i think! You cant use any ROM, only one for your special phone..its not like on Originals HTCs! :) Best is last Version i think, you`ll find in our downloadbase incl. description how to flash!
     
  3. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    Be careful !! There are two screen types in T-Mobile HD2, so You might get touch screen problems if You flash wrong ROM (happend to me). If that happends You would have to flash again with correct ROM.
     
  4. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    hi to all

    Petteri, Lowman, thankx a lot for your reply, since I'm new in this field your advice will be valuable to me, just i want to make sure that i will flash version is correct,

    http://chinamobiles.org/downloads.php?do=file&id=433 .... please confirm that this is the one.

    HD2 T-Mobile 16gb built in
    Which is already the flash on my mobile is V01.00 sep 10 2010 boot Ver 2010-08-01
    radio modular ht9bwnw00617 T8585 htc, qualcomm cpu, 1024mhz, 576 ram nSize 1024, color 65536, res 480x800, i hope that now you have got some clue of what i have htc t-mobile


    the reason I'm flashing is for the present keyboard is very small, and some other small issues.

    p.s. what is UI, is it a rom or software..or what..?

    and really thank you guys


    good work
     
    Zuletzt bearbeitet: 19. November 2010
  5. NetMare
    Offline

    NetMare Member

    Registriert seit:
    18. Oktober 2010
    Beiträge:
    77
    Danke:
    0
    Handy:
    N95
    mate for the keyboard I'm using resco kexboard pro...
    pretty happy with that one to be honest...

    regards
     
  6. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    thanx NetMare,
    but resco keyboard crashed my dial pad, i dont know why...!
     
  7. NetMare
    Offline

    NetMare Member

    Registriert seit:
    18. Oktober 2010
    Beiträge:
    77
    Danke:
    0
    Handy:
    N95
    hmmmm - strange... works perfect for me on my hd2 t-mobile...

    Maybe you try the spb keyboard or the fingerkeyboard2...
     
  8. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    dear friends...
    need very urgent help....

    i flashed my t-mobile dual sim but non of them was a success only one German version was perfect
    http://chinamobiles.org/downloads.php?do=file&id=453

    other English versions was very close:
    http://chinamobiles.org/downloads.php?do=file&id=433

    but i could not calibrate the screen, the screen did not mach with the location of my fingers and when i hardly succeeded to enter the setup>and then screen alignment, i start to follow the cross to calibrate but the mobile keeps showing me the cross to follow and calibrate over and over without end, moe than 15 min i kept touching the cross to calibrate but without ending.

    what shall i do? and if the German version was perfect without calibration, why the English version was not..please help me by sending the suitable rom for my mobile. again the German version was perfect.

    thank you all