1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

[How To] Tops A- Android 2.2 DualSim Flashing Tutorial *English*

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von KripXP, 4. Juli 2011.

  1. KripXP
    Offline

    KripXP New Member

    Registriert seit:
    22. Juli 2010
    Beiträge:
    1
    Danke:
    0
    Handy:
    TOPS A1 Touch
    Hi all,

    Does anyone know how to unpack, edit and repack the boot.img file? I would like to modify the init.rc this way:

    Code:
    mount yaffs2 mtd@cache /cache nosuid nodev nandboot
    chown system cache /cache
    chmod 077[B]1[/B] /cache
    I am trying to move the Dalvik-cache from the data partition to the cache partition but first, I need to change the cache partition permissions from 770 to 771 (like the data partition).

    Thanks.
     
  2. bakkertakker
    Offline

    bakkertakker New Member

    Registriert seit:
    12. November 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    Touch Tops A1- Dual OS
    Hi Guys,

    I bought a cable from etowalk and I download V4 and other stuffs. I tried to flash, but when I push the format -> download button and press the power on button nothings happen. It didn't start the flashing. I tries several times. What it the problem, somebody can help me?

    Regards.
     
  3. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Have you already installed the driver for the flashcable?
    And set the correct Com-Port in FlashTool?
     
  4. bakkertakker
    Offline

    bakkertakker New Member

    Registriert seit:
    12. November 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    Touch Tops A1- Dual OS
    Yes, I installed PL2303 v1.1 driver. COM4 is the port. I use Win7 x64.
     
  5. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Battery is also fully charged?
    And the phone is powered off?
    Then it should work!

    And keep the Power button a little bit longer pressed.
     
  6. bakkertakker
    Offline

    bakkertakker New Member

    Registriert seit:
    12. November 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    Touch Tops A1- Dual OS
    It has 70% charge, maybe that is the problem. When I pressed the button phone turned on.
     
  7. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    70% is more than enough.
    If the driver is correct installed, all settings are correct and the phone turns on, then you have got a problem with the flashcable.
    I think it´s broken :(

    You can also try that driver: click
    That one works 100% sure with W7 64bit
     
  8. bakkertakker
    Offline

    bakkertakker New Member

    Registriert seit:
    12. November 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    Touch Tops A1- Dual OS
    I installed 1.2.1 but I still have the same problem. How can I check the cable is 100% broken?
     
  9. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    I test all my cables with the phone itself. Same as you tried ;)
     
  10. bakkertakker
    Offline

    bakkertakker New Member

    Registriert seit:
    12. November 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    Touch Tops A1- Dual OS
    Great. I wrote an email to etowalk, maybe they send me a new one :)