1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

just bought a yophone v3

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von mtd, 18. August 2011.

  1. mtd
    Offline

    mtd New Member

    Registriert seit:
    18. August 2011
    Beiträge:
    4
    Danke:
    0
    Handy:
    yophone v3
    hi all,

    sorry for my english but this is the only good site i have managed to locate regarding the chinese i-phone clones.
    I have recently bought the yophone v3. Its a fairly good looking phone and i dont complaint. I have a few questions if anyone can help me.
    Since i have NO idea about java phone:

    1.how can I unistall some of the applications that came with the phone?
    2. is there a site where i can get nice java applications such as facebook etc?
    3. can I install android on it? something like a dual boot or something?

    Thank you in advance and iam looking forward to the replies
     
  2. MJD
    Offline

    MJD Member

    Registriert seit:
    11. Dezember 2009
    Beiträge:
    743
    Danke:
    2
    Handy:
    History:
    I9+++
    3 GS
    Pinphone 3GS
    T5353+
    T5388
    E88+
    JC-E2

    Aktuell:
    C6a
    HTC Touch Diamond 2 Original
    1. impossible, at least for the icons. you may probably connect the existing icons to new applications.

    2. getjar.com

    3. no. what do you think? if that would be possible, they would have sold the phone with android already on it, wouldnt they?
     
  3. ColonelZap
    Offline

    ColonelZap Administrator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    9. April 2008
    Beiträge:
    24,829
    Danke:
    8,094
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Xiaomi Mi4
    Not possible (as MJD already said) but you can stuff all the useless apps into a folder ;)
     
  4. Nomex
    Offline

    Nomex Member

    Registriert seit:
    28. Mai 2010
    Beiträge:
    385
    Danke:
    4
    Handy:
    HDC Ultimate Thin
  5. mtd
    Offline

    mtd New Member

    Registriert seit:
    18. August 2011
    Beiträge:
    4
    Danke:
    0
    Handy:
    yophone v3
    ok guys thank you for the info.

    I have a couple of more questions for you in case someone has the yophone v3.

    1. It looks like the screen is flashing when i make a phone call. could it be a problem with the proximity sensor?
    2. when i log on to a wifi and i insert the code iam ok. when i log out and then log in to the same wifi i have to input the code again. it doesnt seem that it saves the code.
    3. and could someone point to a nice browser as the one that is pre0installed is really annoying?

    thnak you in advance guys
     
  6. Ciney
    Offline

    Ciney New Member

    Registriert seit:
    22. September 2010
    Beiträge:
    218
    Danke:
    1
    Handy:
    Kiphone 4GS
    to 1: no idea, is there an option in the phone to switch the proximity sensor on/off?

    to 2: try to connect not directly but use instead the menu "Manage Access Points" or something like that. You can definitly save the Code, but my MTK OS-Times are quite long time ago.

    to 3: use the Java-Browsers "Bolt" oder Opera Mini 4.2., they're also available here in the Forum for download
     
  7. mtd
    Offline

    mtd New Member

    Registriert seit:
    18. August 2011
    Beiträge:
    4
    Danke:
    0
    Handy:
    yophone v3
    no there is no option to adjust the proximity sensor :( ! i email technical support at fastcardtech and there is nothing much they can do. they are asking me to send them the mobile back to them and send a new one but that will take a month!!

    as far as the wireless codes, still it will no save them in memory ! no idea why not ! there is no option such as "manage access points" or something like that. just the typical wifi meny like i-phone.

    i downloaded opera but it seems to be quite slow for this device.

    one more question guys if you can help: when i plug the handsfree-earphones in , and while iam making a phone call the person iam talking to can not hear me although i hear them just fine. i tried 4 different sets of earphones but still the same problem. any ideas? is there an option on yophone v3 that i need to activate or something?

    or i just might accept the idea that this phone is problematic and i just lost 200USD :(
     
  8. MJD
    Offline

    MJD Member

    Registriert seit:
    11. Dezember 2009
    Beiträge:
    743
    Danke:
    2
    Handy:
    History:
    I9+++
    3 GS
    Pinphone 3GS
    T5353+
    T5388
    E88+
    JC-E2

    Aktuell:
    C6a
    HTC Touch Diamond 2 Original
    as it apparently doesnt match your expectations and also seems faulty - send it back to fct as defective and ask for a better phone ( such as gooapple for example) by paying some additional money.

    those low-tech mtk clones like yophone just look nice, but you cant do much more than making calls with them.
     
  9. mtd
    Offline

    mtd New Member

    Registriert seit:
    18. August 2011
    Beiträge:
    4
    Danke:
    0
    Handy:
    yophone v3
    thank you for the help guys i appreciate it.

    since you are familiar with i-phone clones which one to you advise me to buy with android 2.3 from FCT ?
     
  10. MJD
    Offline

    MJD Member

    Registriert seit:
    11. Dezember 2009
    Beiträge:
    743
    Danke:
    2
    Handy:
    History:
    I9+++
    3 GS
    Pinphone 3GS
    T5353+
    T5388
    E88+
    JC-E2

    Aktuell:
    C6a
    HTC Touch Diamond 2 Original
    right now most phones still run 2.2

    there are actually some 2.3 "clones", but, as far as i know, they dont have much in common (externally)with the real iphone 4.

    have a look at iorange gt6 (also called iorgane, chinese guys themselves dont know how its really called) or gooapple 3g.