1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

mtk hd2 wifi issue

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von jakubokaj, 22. November 2010.

  1. jakubokaj
    Offline

    jakubokaj New Member

    Registriert seit:
    21. November 2010
    Beiträge:
    5
    Danke:
    0
    Handy:
    MTK HD2
    Dear All,
    I have strange problem with wifi, I cannot find in Wireless MAnager:
    Screen01.jpg

    Screen02.jpg

    what can I do?
    please help
     
  2. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Ok, that will help! :)

    but i dont know how i can help..thats courious! Normally there is an extra Point in this Setting (picture 2) that is called "WiFi"! Sooo, you have not! Never seen before...

    Like you will see on my Settings!
     

    Anhänge:

  3. jakubokaj
    Offline

    jakubokaj New Member

    Registriert seit:
    21. November 2010
    Beiträge:
    5
    Danke:
    0
    Handy:
    MTK HD2
    That's my problem,
    I've tried several ROM's but always the same.
    If I install another manager with that option he try to run and after few seconds come back to off.
    Is there any way to chceck hardware?

    Added after 16 minutes:

    Strange but works, after two soft resets ( I didn't do before) and manual IP setting ;) Now Icon is connected with Wifi search and works.

    From other side:
    Do you know how I can run mobile sense?
     
    Zuletzt bearbeitet: 22. November 2010
  4. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Oh, nice to hear! Never had your Problems before! :)

    Mobile Sense works if you minimum installes SPB MobileShell 3.5.3 on your Phone...after full Installation, you have to install MobileSense, it will all install by itselfs then!
     
  5. ColonelZap
    Offline

    ColonelZap Administrator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    9. April 2008
    Beiträge:
    24,824
    Danke:
    8,063
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    Xiaomi Mi4
    Moved to General Discussions ;)
     
  6. wienio
    Offline

    wienio New Member

    Registriert seit:
    22. Januar 2011
    Beiträge:
    5
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2/HD9 MTK
    Hello guys!
    Unfortunately i have the same problem with Wireless LAN like jakubokaj.

    Please help me!

    @jakubokaj: what of rom version you using at the moment?
     
  7. wienio
    Offline

    wienio New Member

    Registriert seit:
    22. Januar 2011
    Beiträge:
    5
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2/HD9 MTK
    Mike (etowalk) confirmed me, that it probably hardware problem. i will send the item back.
    Etowalk should exchange it for new one.

    We will see do the exchange service will work right ... i will write back.

    Greets
    Wienio