1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

T-Mobile HD2 English Discussion Thread

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von benjamin94, 31. August 2010.

  1. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    Hej nedcom. TouchFLO 3D will not run on this phone - no OpenGL drivers available. Also TouchFLO 2D is running poorly, since only 1.0 version runs without problems.
    Best what we can do is to use SPB mobile shell (costs 30$ - www.spb.com) and SenseUI or Galaxy UI.
    As for arabic ROM - I am not sure, but I think we do not know how to cook custom rom (if anyone knows, please let me know, I would be more than happy to provice custom ROMs for us).
    If You would like arabic keyboard take a look at some publicly available keyboards. I use FingerKeyb, but I know people that use: SPB keyboard, Swype, etc.

    regards
    LowMan
     
  2. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    Lowman dear, thank you for you concern and quick reply,

    i flashed my hd2 t-mobile and it happened just like you said before A PROBLEM WITH TOUCH SCREEN

    i announced a help but in different thread, here is the scenario:
    dear friends ...
    need very urgent help ....

    i flashed my t-mobile dual sim but non of them was a success (i tried all the roms listed in the forum), only one German version was perfect
    http://chinamobiles.org/downloads.php?do=file&id=453

    Other English versions was very close:
    http://chinamobiles.org/downloads.php?do=file&id=433

    in the english rom i could not calibrate the screen, the screen did not do with the location of my fingers and when i hardly succeeded to enter the setup> and then screen alignment, i start to follow the cross to calibrate but the mobile keeps showing me the cross to follow and calibrate over and over without end, moe than 15 minutes i kept touching the cross to calibrate but without ending.

    what shall i do? and if the German version was perfect without calibration, why the English version was not .. please help me by sending the rom suitable for my mobile. again the German version was perfect.

    thank you all

    Lowman dear my mobile now is in German language, very nice language but i cannot understand a word .. hope you can help me thank you .....
     
    Zuletzt bearbeitet: 20. November 2010
  3. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    If you install SPB you get a lot of languages with in in this UI, there is Arabic support too! :)
     
  4. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    thank you petteri for the info....but now my problem is the ROM, i cant find a rom i the whole forum.. only the German one i mentioned above.. please try to read the info in my previous post to understand the problem, and reply as soon as you can

    thank you
    regards nedcom
     
  5. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Hi, German is no problem, i can give you later on intruction whre you can find the language settings in SPB! So everything will be a little more easier...sorry..i`m not at home in moment!
     
  6. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    @nedcom - I have sent You private message with link to V3 "newScreen" firmware.
    @Petteri - I can not upload files here. It says I have no access rights. Can You fix this, please?
     
  7. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    hi dear petteri, thank you for your concern, i solved the problem and finally i got back my rom thanx to LowMan.

    petteri ...what do you think of hd3 dual sim...? did yo test it...? if yes what do you think of the speed comparing to hd2 dual sim, i'm thinking of buying one looks pretty nice but i want to make sure that its better than hd2 regarding the speed.

    nedcom
     
  8. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    What HD3 you mean!? Please give me the Link to this phone! :)
     
  9. petertrol
    Offline

    petertrol Member

    Registriert seit:
    14. Juli 2010
    Beiträge:
    118
    Danke:
    0
    Handy:
    tops a1
    please whats the link to that rom?? Thank you.
     
  10. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    dear petteri, ye..its fake, i mean the clone one, no such htc hd3 dual sim yet (clone), this guy promote hd2 but with a new name (hd3), but the original hd3 has released tho and pretty nice specs(1.5gb processor 1gbram, 1gb rom, pretty nice.
     
  11. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Surely its a clone, but i dont trust in 1.5 GB Processor and the other species! :) 1.5 GB Processor is too expensive in moment for such a clone! :)
     
  12. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    Petteri, can You please upload V3 "newScreen" EN firmware or give me the rights to do that.
    It seems that there are more people that would like to have access to that :)
     
  13. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Can you give me a downloadlink, i will upload.....
     
  14. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    hi guys...

    i need you opponents in this matter,

    which mobile is faster practically hd2 t-mobile or hd2 t8585 (both clones),i know the feature for both and the differences, but which one you advice me to buy for my friend since i have already hd2 t-mobile.

    thank you all

    Added after 6 minutes:

    hi again ...
    is the t-mobile hd2 clone is multitouch, cause mine it seems that its not, since the supplier told me it multitouch.
    thankyou
     
    Zuletzt bearbeitet: 25. November 2010
  15. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    i think, normaly the T-Mobile should have Multitouch, mine has it, but not on every programs, it works only by picture browsing. i think, both have same speed and power in Hardware, i use much more the MTK HD2, because of the same size as original and using original accessories kit....
     
  16. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    thank you petteri...but believe me T-Mobile has no multitouch capability, on photos you actually zooming normal zoom not a multitouch zooming, but anyway i'm happy with my T-Mobile comparing with its price to the original....pretty good product.

    check thishttp://www.etowalk.com/template/detail/displaydetail.html?itemId=321417&currency=USD

    this is what i told you before hd3/hd7 but nothing changed in hardware specs, only the appearance

    good day
     
  17. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    *lol* still the same Phone as before with new Windows Phone Cover!

    in Attachment you will find Dual SIM SPB Patch for WVGA Phones like this T-Mobile or MTK HD2!
     

    Anhänge:

  18. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    thank you very much dear friend for your concern, i really appreciate it,

    always if you have nice shells or sense for this mobile please send me the link.

    have a nice day

    nedcom
     
  19. LowMan
    Offline

    LowMan New Member

    Registriert seit:
    8. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    Dual SIM T-Mobile HD2 Capacitive
    Cool, this slows the phone even more, but at least it works - perfectly :)
    Now it is very easy to call and send an SMS from any card :)
    Would You mind uploading it to the forum for everybody ?
     
  20. nedcom
    Offline

    nedcom Member

    Registriert seit:
    14. November 2010
    Beiträge:
    34
    Danke:
    0
    Handy:
    htc hd2 t-mobile clone dual sim
    hey guys ... hi ...
    did any one has tested the hd2 with Hisilicon K3- 533, speed-wise?

    i have noticed that in the market with the T8585
    Hisilicon K3- 533 dose not exist, since its real 533mhz, in wondering if it is more faster than 465mhz (x 2! maybe!)

    nedcom
     
    Zuletzt bearbeitet: 27. November 2010