1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen
  2. Made4you.lu - Dein persönliches Geschenk!
    Information ausblenden

T-Mobile HD2 English Discussion Thread

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von benjamin94, 31. August 2010.

  1. petertrol
    Offline

    petertrol Member

    Registriert seit:
    14. Juli 2010
    Beiträge:
    118
    Danke:
    0
    Handy:
    tops a1
    are you going to try the rom in tmobile model?? if you are going to do i have a good tutorial how to do it. Tell me an ill share it.
     
  2. cph777
    Offline

    cph777 New Member

    Registriert seit:
    23. September 2010
    Beiträge:
    3
    Danke:
    0
    Handy:
    htc MKT
    I'm also interested to try the android ROM, are there any instructions on how to do it that are tested?
     
  3. Noha
    Offline

    Noha New Member

    Registriert seit:
    2. Januar 2011
    Beiträge:
    75
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC Diamond
    @petertrol
    Yes pleace share!!!
    I will every info i can get!

    Noha
     
  4. g.romano81
    Offline

    g.romano81 New Member

    Registriert seit:
    25. September 2010
    Beiträge:
    38
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2
    To GeoBroker

    I've tried but it doesn't work
    Thank you
    Regards

    About How to flash Android ROM on T-Mobile please share the instructions petertrol
     
    Zuletzt bearbeitet: 2. Februar 2011
  5. petertrol
    Offline

    petertrol Member

    Registriert seit:
    14. Juli 2010
    Beiträge:
    118
    Danke:
    0
    Handy:
    tops a1
    Sorry but the instructions are for hd9 model but anyway i think its the same process for tmobile (is another mtk, so will be the same thing), anybody is going to try with tmobile??
     
  6. g.romano81
    Offline

    g.romano81 New Member

    Registriert seit:
    25. September 2010
    Beiträge:
    38
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2
    Yes I need instructions for T-Mobile.
     
  7. Noha
    Offline

    Noha New Member

    Registriert seit:
    2. Januar 2011
    Beiträge:
    75
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC Diamond
    We can have a look
    and test it !
     
  8. GeoBroker
    Offline

    GeoBroker Guest

    Hi peterol,

    I'm also interested to try the android ROM, are there any instructions on how to do it that are tested?

    Please share it.

    @g.romano81

    I´m so sorry. Now I have no more ideas. The Software runs at my phone correct.

    Best regard´s
     
  9. petertrol
    Offline

    petertrol Member

    Registriert seit:
    14. Juli 2010
    Beiträge:
    118
    Danke:
    0
    Handy:
    tops a1
  10. Noha
    Offline

    Noha New Member

    Registriert seit:
    2. Januar 2011
    Beiträge:
    75
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC Diamond
    Anyone knows the pinout of the USB and what does the 2.5mm jack makes.

    I dont think it is for data transfer i think he is crabed!
     
  11. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    The Problem is to find out Pin on 2,5mm jacks! So i doesnt want to Cut my flashcable, because its the only one i have!
     
  12. Noha
    Offline

    Noha New Member

    Registriert seit:
    2. Januar 2011
    Beiträge:
    75
    Danke:
    0
    Handy:
    HTC Diamond
    Denkst du es ist nicht Kurzgeschloßen?
     
  13. petertrol
    Offline

    petertrol Member

    Registriert seit:
    14. Juli 2010
    Beiträge:
    118
    Danke:
    0
    Handy:
    tops a1
    Chinese told me you can use a simple adaptor to pass from 3.5 to 2.5 like you have with tmobile to flash it
     
  14. g.romano81
    Offline

    g.romano81 New Member

    Registriert seit:
    25. September 2010
    Beiträge:
    38
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2
  15. GeoBroker
    Offline

    GeoBroker Guest

    Hi,

    I don´t know anything about this or other cables. I need a infomation witch cable works.

    I have one more question about WiFi Remote Access: Do you have Internet access via WLAN with your T-mobile Phone at home?

    @Petteri: Welche Kabel nutzt du denn zum flashen?

    Gruß and regards

    Rainer
     
  16. g.romano81
    Offline

    g.romano81 New Member

    Registriert seit:
    25. September 2010
    Beiträge:
    38
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2
    @GeoBroker

    Yes I connect my T-Mobile via WLAN
     
  17. petertrol
    Offline

    petertrol Member

    Registriert seit:
    14. Juli 2010
    Beiträge:
    118
    Danke:
    0
    Handy:
    tops a1
  18. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    ich nutze dieses (i use this one): Klick
     
  19. g.romano81
    Offline

    g.romano81 New Member

    Registriert seit:
    25. September 2010
    Beiträge:
    38
    Danke:
    0
    Handy:
    HD2

    How do you know it doesn't work?
    Have you tried it?
     
  20. GeoBroker
    Offline

    GeoBroker Guest

    I think because this cable dosn´t support COM funktionallity.

    The USB-COM bridging cable here is functionally same as the COM port data cable.

    The USB data cables are using COM port bridging technique for software running. Due to the COM port number is self assigned by computer, it will vary with the computers to avoid conflict. Please make sure the required software can support a wide range of COM port numbers by consulting from the software supplier.

    But it´s a different price between the two cables petteri 50€ and petertrol 9,12€. So witch cable???

    And another thing is: Does Android 2.2 is running at our T-Mobile Dua Sim Phone?? It´s a risk. If it´s not running we can co back to WinMobile??

    Regards