1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen
  2. Made4you.lu - Dein persönliches Geschenk!
    Information ausblenden

T5353 A1 Dual Sim (ROM)

Dieses Thema im Forum "General Discussions" wurde erstellt von zb1nda, 24. Juni 2010.

  1. zb1nda
    Offline

    zb1nda New Member

    Registriert seit:
    23. Juni 2010
    Beiträge:
    7
    Danke:
    0
    Handy:
    Tops 5353 A1
    Hello i need English ROM for T5353 A1 DualSim. Have Anybody?

    Thx
     
  2. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    Please look in our Downoadbase here: Downloads
    look on Firmware Txxx 240x400
     
  3. zb1nda
    Offline

    zb1nda New Member

    Registriert seit:
    23. Juni 2010
    Beiträge:
    7
    Danke:
    0
    Handy:
    Tops 5353 A1
    Well thx Petteri.

    Have one more problem. When i want to send MMS there are symbols □□□□ and not normal letters. Is there any way how to fix it?
    My operator is Czech.
     
  4. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    use another Arcsoft MMS Composer Version.....3.5 should work or 5.01xxxxx....have you places und Regional Settings teh device into English?! you will find it under Point "Settings"! Should be English!
     
  5. zb1nda
    Offline

    zb1nda New Member

    Registriert seit:
    23. Juni 2010
    Beiträge:
    7
    Danke:
    0
    Handy:
    Tops 5353 A1
    I show u how looks my MMS settings on phone. MMS.jpg

    Everything other is normal, only MMS settings looks that.
     
  6. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
    *lol* ok, not so funny....search vor Arcsoft, you can reinstall a newer version in englisch!
     
  7. zb1nda
    Offline

    zb1nda New Member

    Registriert seit:
    23. Juni 2010
    Beiträge:
    7
    Danke:
    0
    Handy:
    Tops 5353 A1
    I understand you. Its funny :grin:
     
  8. Petteri
    Offline

    Petteri Well-Known Member

    Registriert seit:
    13. August 2009
    Beiträge:
    7,467
    Danke:
    132
    Handy:
    Originale:HTC M8, GALAXY Note 3
    Clones:Huawei Honor 6, ZOPO C7, ZP900
    Tablets: Acer Switch 10
  9. zb1nda
    Offline

    zb1nda New Member

    Registriert seit:
    23. Juni 2010
    Beiträge:
    7
    Danke:
    0
    Handy:
    Tops 5353 A1
    Installed Arcsoft MMS from upper link and problem is still there. :(


    Im trying to add u in ICQ. THX
     
    Zuletzt bearbeitet: 24. Juni 2010
  10. zb1nda
    Offline

    zb1nda New Member

    Registriert seit:
    23. Juni 2010
    Beiträge:
    7
    Danke:
    0
    Handy:
    Tops 5353 A1
    I have tried German ROM and it works good. I guess that □□□□ is bug in Eng ROM. S ill w8 for a new ROM. :)
     
  11. zb1nda
    Offline

    zb1nda New Member

    Registriert seit:
    23. Juni 2010
    Beiträge:
    7
    Danke:
    0
    Handy:
    Tops 5353 A1
    I found reason of □□□, probably its caused by Jataayu soft.
     
  12. c0okie
    Offline

    c0okie New Member

    Registriert seit:
    3. Juli 2010
    Beiträge:
    1
    Danke:
    0
    Handy:
    tops a1
    If you want fix "□□□□" in MMS menu - you must download and install this http://depositfiles.com/files/24gqo05aa

    worked for me

    anyway i'm waiting for the new English rom too, i tested a new Chinese ROM and there the g-sensor is working with htc games and also the zoombar.

    also on www.mobileuncle.com there is a g-sensor for htc patch for the tops-a1 only i can't download it because i'm a new member there.. guess we have to wait for that then.
     
    Zuletzt von einem Moderator bearbeitet: 3. Juli 2010