1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen
  2. Made4you.lu - Dein persönliches Geschenk!
    Information ausblenden

zoho (efox) v709 probleme und lösungen

Dieses Thema im Forum "Allgemeine Informationen/Fragen" wurde erstellt von black-DraGon, 13. Februar 2010.

  1. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,633
    Danke:
    1,181
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hi eskado :)

    You are missing Icons or only pages?
    You can create by yourself new pages. Just press an icon a little bit longer. Now you can change the position of it.
    Take one of the last page and push it to the right side.
    Now the phone will make a new page.

    But when you really miss some icons, than try a factory-reset:
    Settings>Restore factory settings
    The password is 1122

    A lot of guys here in the forum had the same problem.
    No one found a headset alone to buy... :(
    But you can make an own one, just buy a new plug: click
    and that is the pinout für the headset:
    3 - Gnd (GND AUD)
    4 - Headset Mic
    5 - AUDIO R
    6 - AUDIO L
     
  2. Schussi
    Offline

    Schussi Administrator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    28. Oktober 2007
    Beiträge:
    16,404
    Danke:
    1,332
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    HTC (10) 32+32GB, iPhone6 16GB, iPad Air LTE 16GB, iNew V3 16+16GB
    .. wir haben dafür extra den englischsprachigen Bereich eingerichtet ;).
     
  3. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,633
    Danke:
    1,181
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hallo Schussi :)

    Nur wusste ich leider nicht wie dorthin umziehen?
    Sorry...
     
  4. Schussi
    Offline

    Schussi Administrator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    28. Oktober 2007
    Beiträge:
    16,404
    Danke:
    1,332
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    HTC (10) 32+32GB, iPhone6 16GB, iPad Air LTE 16GB, iNew V3 16+16GB
    Nö, nur für das nächste Mal ;).
     
  5. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen ! Thanks for your help then sorry it takes a long time to come back to you...I just tried the suggestion and.....how do you get from the page in calibration on the screen ?

    Then I tell you all is well as it's seen !

    Thanks

    eskadol:thank_you:
     
  6. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo again Rumpelstilzchen ! Ok...so the calibration is fine but.....still not all the menus as at the first time....still some missing.....think it needed definetely a mtk firmupdgrade.....can you help ?

    thanks

    eskadol :sorry:
     
  7. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,633
    Danke:
    1,181
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hi eskadol :)
    The calibration has nothing to do with the menu-icons.
    Did you try a factory-reset?

    factory-reset: Settings>Restore factory settings
    The password is 1122

    That could help.
    For a firmware-update you will need a special flashcable.
    Not possible with the normal data-cable. Sorry :(

    So first try a factory-reset and give answer. :)
     
  8. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen ! Done a factory reset...still not more menus but still think it's a firmware update. What cable did i need and where to get.....

    th:thank_you2:nks
     
    Zuletzt bearbeitet: 16. April 2010
  9. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,633
    Danke:
    1,181
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Good morning eskadol :)
    What kind of icons do you miss?
    I never heard of a 5-page menu on a V709.
    So just type the code *#8375# (same way as a tel. number) in the phone.
    Then you will see the firmware-version. Then give feedback ;)

    You can´t buy a complete flashcable for the v709.
    It´s necessary to modifiy the cable.
    I could make one for you, but i don´t think you have got a firmware-problem.
    The flashcable will not help.

    Regards
     
  10. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen !

    Thanks for your reply ! When the phone comes at first there's icons for playing video arranging music in a folder, ipod feature and many other icons - compass, uvm. For some reason when I started the use from the phone some icons went away without reason....not sure why....but there's lots of things I couldn't do now they're not seen...if you look at the menus for the phone you can see from four pages of icons.... If you make a cable for me then give the correct mtk firmware type...I'll pay you for it.

    Also the Second is I needed a new kopfhörer and nowhere in the internet did I see one.I'm using [or was using] a different one from a similar phone. The reason : the connector for the answering from calls was broken....that's why I needed a new kopfhörer.

    Anyway the firmware :

    [VERSION]
    E709_ND1.07.0
    [BRANCH] : 088
    BUILD : BUILD NO
    SERIAL # xxxxxxxxxxxxxx
    BUILD TIME
    2009/11/02 16:19

    Can't read eBooks uvm...

    th:thank_you2:nks !

    eskadol
     
  11. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,633
    Danke:
    1,181
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Try that: take off all your Sim-cards and restart the phone without cards.
    I heard of some applications that only works with chinese Sim-cards.
    Perhaps these applications disappear after activating a european Sim-card?


    Sounds as a newer firmware :)
    I will get the next days all things to make a flashkable.
    Some parts of it are ordered in china.
    I will send you a message when i´m ready :)

    But with your headset-problem, also don´t know where to get one? Sorry :(
     
  12. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen !

    I did it all like you suggest but it was not changed....so not sure what to do next :unsure:

    th:thank_you2:nks

    eskadol
     
  13. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,633
    Danke:
    1,181
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hello eskadol :)
    Sorry, i´ve got also no more ideas... :(

    But i found an earphone for the V709 :)
    Look here: click

    Regards