1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

zoho (efox) v709 probleme und lösungen

Dieses Thema im Forum "Allgemeine Informationen/Fragen" wurde erstellt von black-DraGon, 13. Februar 2010.

  1. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hi eskado :)

    You are missing Icons or only pages?
    You can create by yourself new pages. Just press an icon a little bit longer. Now you can change the position of it.
    Take one of the last page and push it to the right side.
    Now the phone will make a new page.

    But when you really miss some icons, than try a factory-reset:
    Settings>Restore factory settings
    The password is 1122

    A lot of guys here in the forum had the same problem.
    No one found a headset alone to buy... :(
    But you can make an own one, just buy a new plug: click
    and that is the pinout für the headset:
    3 - Gnd (GND AUD)
    4 - Headset Mic
    5 - AUDIO R
    6 - AUDIO L
     
  2. Schussi
    Offline

    Schussi Administrator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    28. Oktober 2007
    Beiträge:
    16,378
    Danke:
    1,278
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    HTC (10) 32+32GB, iPhone6 16GB, iPad Air LTE 16GB, iNew V3 16+16GB
    .. wir haben dafür extra den englischsprachigen Bereich eingerichtet ;).
     
  3. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hallo Schussi :)

    Nur wusste ich leider nicht wie dorthin umziehen?
    Sorry...
     
  4. Schussi
    Offline

    Schussi Administrator Mitarbeiter

    Registriert seit:
    28. Oktober 2007
    Beiträge:
    16,378
    Danke:
    1,278
    Geschlecht:
    männlich
    Handy:
    HTC (10) 32+32GB, iPhone6 16GB, iPad Air LTE 16GB, iNew V3 16+16GB
    Nö, nur für das nächste Mal ;).
     
  5. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen ! Thanks for your help then sorry it takes a long time to come back to you...I just tried the suggestion and.....how do you get from the page in calibration on the screen ?

    Then I tell you all is well as it's seen !

    Thanks

    eskadol:thank_you:
     
  6. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo again Rumpelstilzchen ! Ok...so the calibration is fine but.....still not all the menus as at the first time....still some missing.....think it needed definetely a mtk firmupdgrade.....can you help ?

    thanks

    eskadol :sorry:
     
  7. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hi eskadol :)
    The calibration has nothing to do with the menu-icons.
    Did you try a factory-reset?

    factory-reset: Settings>Restore factory settings
    The password is 1122

    That could help.
    For a firmware-update you will need a special flashcable.
    Not possible with the normal data-cable. Sorry :(

    So first try a factory-reset and give answer. :)
     
  8. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen ! Done a factory reset...still not more menus but still think it's a firmware update. What cable did i need and where to get.....

    th:thank_you2:nks
     
    Zuletzt bearbeitet: 16. April 2010
  9. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Good morning eskadol :)
    What kind of icons do you miss?
    I never heard of a 5-page menu on a V709.
    So just type the code *#8375# (same way as a tel. number) in the phone.
    Then you will see the firmware-version. Then give feedback ;)

    You can´t buy a complete flashcable for the v709.
    It´s necessary to modifiy the cable.
    I could make one for you, but i don´t think you have got a firmware-problem.
    The flashcable will not help.

    Regards
     
  10. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen !

    Thanks for your reply ! When the phone comes at first there's icons for playing video arranging music in a folder, ipod feature and many other icons - compass, uvm. For some reason when I started the use from the phone some icons went away without reason....not sure why....but there's lots of things I couldn't do now they're not seen...if you look at the menus for the phone you can see from four pages of icons.... If you make a cable for me then give the correct mtk firmware type...I'll pay you for it.

    Also the Second is I needed a new kopfhörer and nowhere in the internet did I see one.I'm using [or was using] a different one from a similar phone. The reason : the connector for the answering from calls was broken....that's why I needed a new kopfhörer.

    Anyway the firmware :

    [VERSION]
    E709_ND1.07.0
    [BRANCH] : 088
    BUILD : BUILD NO
    SERIAL # xxxxxxxxxxxxxx
    BUILD TIME
    2009/11/02 16:19

    Can't read eBooks uvm...

    th:thank_you2:nks !

    eskadol
     
  11. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Try that: take off all your Sim-cards and restart the phone without cards.
    I heard of some applications that only works with chinese Sim-cards.
    Perhaps these applications disappear after activating a european Sim-card?


    Sounds as a newer firmware :)
    I will get the next days all things to make a flashkable.
    Some parts of it are ordered in china.
    I will send you a message when i´m ready :)

    But with your headset-problem, also don´t know where to get one? Sorry :(
     
  12. eskadol
    Offline

    eskadol New Member

    Registriert seit:
    28. März 2010
    Beiträge:
    9
    Danke:
    0
    Handy:
    v709
    Hallo Rumpelstilzchen !

    I did it all like you suggest but it was not changed....so not sure what to do next :unsure:

    th:thank_you2:nks

    eskadol
     
  13. Rumpelstilzchen
    Offline

    Rumpelstilzchen Well-Known Member

    Registriert seit:
    21. Juli 2009
    Beiträge:
    5,595
    Danke:
    1,130
    Handy:
    Nexus 5
    Für mich nach wie vor unschlagbar :-)
    Hello eskadol :)
    Sorry, i´ve got also no more ideas... :(

    But i found an earphone for the V709 :)
    Look here: click

    Regards